Over Toko Dingo

Over Toko Dingo

Toko Dingo is een begrip in Dordrecht-centrum met een bestaan van ruim 20 jaar! De toko wordt gerund door een enthousiast echtpaar met veel gevoel voor kwaliteit, service en persoonlijke aandacht voor hun klanten. Toko Dingo oefent het vak met veel liefde en passie uit en dit is merkbaar zodra u de toko binnenwandelt. Alle gerechten worden dagelijks met veel aandacht vers bereid. U kunt bij ons terecht voor overheerlijke Surinaamse, Javaanse en Hindoestaanse gerechten, maar ook voor verrukkelijke belegde broodjes, bara’s, telo en nog veel meer andere snacks.

Naast de dagelijks bereide verse gerechten, kunt u ook bij ons terecht voor al uw boodschappen. U vindt bij Toko Dingo producten voor de Indonesische rijsttafel, Aziatische en Caribische producten, kruiden en levensmiddelen. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment Afro-cosmetica en haarproducten aan. In ons assortiment vindt u onder andere Braziliaanse weave, human hair en synthetisch haar. We verkopen ook de nieuwste merken, zoals Aunt Jackie’s Curl la la, Cantu, Shea Moisture en Shea Butter producten.

De keukenspecialiteiten en persoonlijke aandacht van de medewerkers is een belangrijke reden waarom veel klanten Toko Dingo niet meer kunnen missen!